fredag, november 20, 2009

Padlefest på Holmen!

Til tur- og havpadlere i kajakklubbene: Njørd, Nordhordland, Øygarden, Havstril Austevoll, Os, Fana, Hordvik, Puddefjorden, BSI, Bergen Havpadleklubb.

FEST FOR PADLERE!

Det kom en lys ide fra en av Bergen Havpadleklubbs representanter for en tid siden: Hvorfor ikke lage en flott fest der vi inviterer padlere fra alle klubbene i og rundt Bergen. Og dessuten andre padleinteresserte som ikke står i noe klubb.

Planen er å møtes på Cornelius på Holmen (vest for Bjorøy) og lage en stilig fest med god mat og drikke. Vi har fått reservert en dato, nærmere bestemt lørdag 13 mars 2010, og sender med dette skriv ut en foreløpig invitasjon for å lodde stemningen i f t en slik fest. Endelig invitasjon med påmeldingsinfo vil bli sendt ut i januar.

Som navnet tilsier er Cornelius en restaurant som ligger på en holme og vi må derfor skysses ut eller padle ut for egen maskin. Vi kan skysses fra to steder: Alvøen eller Bergen. Prisen v egen transport er kr 495.- (som er rimeligere enn standard pris) for Havets koldtbord. Ev 650 kr v båttransport Alvøen T/R eller kr 750 v transport Bryggen.

Det meste av underholdning vil vi kunne ordne selv, men vi kan kanskje vurdere å leie inn noen profesjonelle og fordele kostnaden på antall gjester. Eller prøve å skaffe noe sponsorinntekter.

Klubbene kan selv arrangere felles/enkeltvis padling fram til Holmen slik at dette blir en del av festen/turen. Dette vil vi komme tilbake til. Vår eget program kan f. eks bestå av noen tur-foredrag samt presentasjon av de forskjellige klubber. Og etterpå blir det dans!

Festkomiteen kan bestå av 5-6 personer. Vi fra BHK har tenkt at vår klubb skal ha to personer med i en slik komite, og bli den ansvarlige klubb i arbeidet fram mot festen. Resten vil vi gjerne ha fra klubbene rundtomkring! Ev. komitemedlemmer kan dere foreslå gjennom videre e-post kontakt.

Håper dere vil gi en snarlig tilbakemelding om hvilken interesse dere har for en slik fest slik at vi kan fortsette planleggingen, eller ev skrinlegge planene.

Med vennlig hilsen
Bergen Havpadleklubb
Hans Ove Galtung, formann
Tlf 9021 7705

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar