søndag, februar 18, 2007

To kajakkar heim til AustevollHavstrils to første klubbkajakkar er på plass. Det eine er ein brukt Current Designs Sirocco, kjent for mange av dei som har vore på kurs med Njord (som me òg har kjøpt kajakken vår frå). Det andre er ein Boréal Designs Inukshuk, som me har kjøpt fletta ny frå Aktiv i Bergen, med massiv rabatt. Me takkar Torgeir for tilbodet og ønskjer meir samarbeid i framtida!

Inntil vidare er kajakkane stasjonert heime i hagen til Trond, men kan lånast av alle medlemmar. Me kjem attende med pratisk informasjon i løpet av mars, då me har styremøte og òg får stadfesta kajakkparkering i Gråsidalen. Inukshuken vil uansett verta stasjonert i Bekkjarvik, gjerne hos gjestgiveriet, men me kjem attende til dette.

Båtane er innkjøpt med støtte frå næringslivet, og me vonar at dei kan vera med å stimulera ungdom, studentar og andre ut på bølhjan blå. Me kjem attende med roll of honour over hjelparane seinare, men me er uansett særs takksame for sponsinga så langt. For ja, det kjem garantert meir på dette feltet i løpet av ein liten månad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar