tirsdag, mai 20, 2008

Vestlandet får fokus i internasjonal padlefilm

Fra pressemelding:

Den britiske ekspedisjonspadleren og filmskaperen Justine Cungerven kommer til Njord Havpadlesymposium 30. mai - for å filme kajakkpadling på Vestlandet. Hun vil også arrangere workshops for deltakerne på symposiumet.

– En skikkelig gladnyhet, både for symposiumet og for Norge som reisemål for kajakkentusiaster, sier Eivind Nordeide i Njord AS.
Cungerven er kvinnen bak verdens mest solgte filmserie for kajakkpadlere - This is The Sea. Hun har også produsert prisvinnende dokumentarserier - og levert tv-produksjoner til tv-stasjoner som BBC, National Geographic Channel og Sky Sports Channel. I løpet av symposiumet blir det også europapremiere på noen ferske klipp fra den neste filmen i serien.

Njord havpadlesymposium på Sotra utenfor Bergen helgen 30. mai - 1. juni. Dermed blir det enda mer å oppleve på årets symposium, hvor ikke bare padling, men også klatring står i fokus. Bergen Klatreklubb har valgt å legge sin årlig Sotrasamling til Langøy kystkultursenter denne helgen, og det er ventet stort innrykk av friluftsfolk til Sotra. I området rundt symposiumcampen ligger flere av de flotteste klatreklippene og buldreområdene vest for Bergen
– Det blir tilbudt masse kurs og workshops i løpet av helgen, og landets beste forhandlere av kajakker viser frem årets nyheter, sier Eivind Nordeide. For de aller yngste friluftsentusiastene blir det ansiktsmaling, barnepadling og verdens beste skillingsboller på Langøy. Og på kveldstid blir det fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar